Het Mastivax-team volgt een multidisciplinaire aanpak waarbij kennis van de melkveehouderij, immunologie van de melkklier, bacteriologie, cellulaire immunologie, eiwitscheidingstechnologie en downstream processing van melkeiwitten met elkaar zijn verbonden via de ervaring en knowhow van de werknemers. Meer informatie over het Mastivax-team kunt u hier lezen »
Medewerkers Mastivax
 
Het is de missie van Mastivax bv om veehouders te helpen bij hun streven om minder antibiotica te gebruiken voor de handhaving van de uiergezondheid en het welzijn van hun melkkoeien. Het hoge antibioticagebruik in mens en dier, overal ter wereld, heeft geleid tot de grootste bedreiging van de mensheid, namelijk..... Lees verder »
 
Mastivax is een biomedisch technologiebedrijf met unieke kennis en kunde op het gebied van het afweersysteem van de melkklier van rundvee tegen mastitisverwekkers. Mastivax heeft innovatieve technologie op het gebied van zuivering van natuurlijke antistoffen (immunoglobulinen) in functionele, dus actieve vorm, uit wei van melk en colostrum (biest)...... Lees verder »
Opsonisatie
 
Het innovatieve karakter van Mastivax bv heeft uit verschillende sectoren financiële ondersteuning opgeleverd. Meer informatie over deze ondersteuning kunt u hier lezen »
 
Mastivax bv wordt bijgestaan door een uitgebreid team van adviseurs. Meer informatie over deze adviseurs kunt u hier lezen »
 
Voor het gehele traject dat loopt van koe-gebonden onderzoek tot aan moleculaire biologie en eiwitzuivering heeft Mastivax een netwerk opgezet van bedrijven en academische instituten voornamelijk in Noord-Nederland. Meer informatie over dit netwerk kunt u hier lezen »